Välkommen till Lucky Shot – Det Ultimata Valet för Barnkalas!

os Lucky Shot tror vi på att göra barnkalas till en oförglömlig upplevelse fylld med skratt, spänning och äventyr! Oavsett om ditt barn är en blivande actionhjälte eller en fena på att ha roligt med sina vänner, har vi de perfekta aktiviteterna för att göra deras dag till en succé.

Paintball för Barn

Ge ditt barn och deras vänner en äventyrlig upplevelse med vår barnvänliga paintballaktivitet! Med specialdesignade markörer och skydd utformade speciellt för små händer och kroppar, kan barnen njuta av en spännande och säker paintballstrid i vår skogsmiljö. Vår erfarna personal finns där för att ge instruktion och övervaka aktiviteten för att säkerställa en rolig och trygg upplevelse för alla deltagare.

Archery Tag för Barn

Upptäck spänningen med Archery Tag – en actionfylld aktivitet som kombinerar skicklighet och taktik med spännande lek! Barnen kommer att älska att kasta sig in i striden med våra specialdesignade bågar och pilar med vadderade spetsar. Vår erfarna personal ser till att alla deltagare får rätt instruktioner och utrustning för att kunna njuta av en säker och rolig upplevelse.

Sumodräkter för Barn

Låt barnen känna sig som riktiga sumobrottare när de klär sig i våra underhållande Sumodräkter! Denna roliga och interaktiva aktivitet är perfekt för att skapa skratt och glädje på barnkalaset. Med våra specialdesignade dräkter får barnen chansen att utforska sin inre sumobrottare och delta i roliga matcher och lekar som kommer att göra deras kalas till en minnesvärd upplevelse.

Mathias Henriksson
Mathias Henriksson
2022-07-12
Enkel rolig park med fantastisk personal.
Patrik Runesson
Patrik Runesson
2022-04-09
Johannes Andersson
Johannes Andersson
2021-05-08
Mikael Fredriksson
Mikael Fredriksson
2020-10-26
Alex Nerö
Alex Nerö
2019-11-07
Dennis Thulin
Dennis Thulin
2019-09-20
Stina Blomqvist
Stina Blomqvist
2019-06-16
Superbra service och bemötande! Behjälplig och trevlig! Mycket värt! Gjorde vår möhippa till en succé!!
Martina Ekfeldt
Martina Ekfeldt
2019-06-16
Vi var 13 spelare där hälften aldrig spelat paintball och hälften varit här förut. Väldigt kul miljö att spela i, adrenalinet var i topp och samtliga spelare var nöjda efteråt! Kommer definitivt besöka Lucky shot igen!
Victoria Olofsson
Victoria Olofsson
2018-09-15
Simon Forsling
Simon Forsling
2018-07-14