Söker ni efter en teambuilding aktivitet eller företagsevent?

Välkommen till Lucky Shot Events – din partner för spännande och minnesvärda företagsevenemang i Skaraborg! Vi är belägna i Götene, med ett utmärkt läge nära Lidköping, Skara, Mariestad, Skövde, Vara och Falköping.

Vi erbjuder en rad actionfyllda aktiviteter som passar perfekt för företagsevent och teambuilding. Vårt utbud inkluderar paintball, archery tag, sumobrottning och multikamp. Oavsett om ni är ett litet eller stort företag, kan vi skräddarsy evenemanget efter era önskemål och behov.

Kontakta oss idag för att planera ert nästa företagsevent med Lucky Shot Events och låt oss hjälpa er att skapa minnen som varar länge!

Priser och paket

För de flesta

Oavsett om ert företag är ute efter en adrenalinpumpande paintballstrid, en spännande omgång Archery Tag eller kanske en rolig match i Sumodräkter, har vi på Lucky Shot Events aktiviteter som passar alla grupper och smaker. Vi strävar efter att skapa en fantastisk upplevelse för alla deltagare, oavsett ålder eller erfarenhetsnivå.

Skräddarsydda Företagsevent

Vi skapar anpassade paket som passar era behov och önskemål för ert företagsevent i Skaraborg. Oavsett om ni önskar flera aktiviteter, mat och dryck eller andra specialarrangemang, så ser vi till att er dag blir precis som ni önskar. Dela era önskemål direkt i vårt bokningsformulär så att vi kan skräddarsy ert företagsevent för att passa era behov perfekt.

Mathias Henriksson
Mathias Henriksson
2022-07-12
Enkel rolig park med fantastisk personal.
Patrik Runesson
Patrik Runesson
2022-04-09
Johannes Andersson
Johannes Andersson
2021-05-08
Mikael Fredriksson
Mikael Fredriksson
2020-10-26
Alex Nerö
Alex Nerö
2019-11-07
Dennis Thulin
Dennis Thulin
2019-09-20
Stina Blomqvist
Stina Blomqvist
2019-06-16
Superbra service och bemötande! Behjälplig och trevlig! Mycket värt! Gjorde vår möhippa till en succé!!
Martina Ekfeldt
Martina Ekfeldt
2019-06-16
Vi var 13 spelare där hälften aldrig spelat paintball och hälften varit här förut. Väldigt kul miljö att spela i, adrenalinet var i topp och samtliga spelare var nöjda efteråt! Kommer definitivt besöka Lucky shot igen!
Victoria Olofsson
Victoria Olofsson
2018-09-15
Simon Forsling
Simon Forsling
2018-07-14