Markera motståndarna

Paintball är en lagskjutsport där spelarna eliminerar motståndare från spel genom att markera dem med gelatinkapslar med färgämnen (“paintballs”) som går sönder vid träff. Paintball-kulor är vanligtvis skjutna med hjälp av ett lågenergi luftvapen som kallas för paintballmarkör som drivs av tryckluft eller koldioxid.

Speltyper

Spel kan spelas på inomhus eller utomhus av varierande storlek. Ett spelfält sprids med naturlig eller artificiell terräng, vilket spelare använder för taktiskt skydd. Speltyper och mål varierar, men kan inkludera att fånga flaggan, eliminera, försvara eller attackera en viss punkt eller ett område, eller fånga objekt av intresse som är dolda i spelområdet. Beroende på vilken variant som spelas kan spel variera från minuter till timmar, eller till och med dagar i ”scenariospel”.

Vi på Lucky Shot Events erbjuder utrustning på plats, det som vi rekommenderar gäster att tänka på är bra skor för skogsterräng.

Om Paintball

Spelet är utvecklat på 1980-talet för rekreation, men nu spelas det ofta på en formell sportnivå med organiserad tävling som innefattar stora turneringar, professionella lag och spelare. Paintballteknik används också av militära styrkor, brottsbekämpning och säkerhetsorganisationer för att komplettera militär- eller annan utbildning.

Lagligheten hos paintball varierar mellan länder och regioner. På de flesta områden där reglerad lek erbjuds måste spelarna bära skyddsmasker, använda säkerhetsutrustning, och säkra spelregler regleras strikt.

Mathias Henriksson
Mathias Henriksson
2022-07-12
Enkel rolig park med fantastisk personal.
Patrik Runesson
Patrik Runesson
2022-04-09
Johannes Andersson
Johannes Andersson
2021-05-08
Mikael Fredriksson
Mikael Fredriksson
2020-10-26
Alex Nerö
Alex Nerö
2019-11-07
Dennis Thulin
Dennis Thulin
2019-09-20
Stina Blomqvist
Stina Blomqvist
2019-06-16
Superbra service och bemötande! Behjälplig och trevlig! Mycket värt! Gjorde vår möhippa till en succé!!
Martina Ekfeldt
Martina Ekfeldt
2019-06-16
Vi var 13 spelare där hälften aldrig spelat paintball och hälften varit här förut. Väldigt kul miljö att spela i, adrenalinet var i topp och samtliga spelare var nöjda efteråt! Kommer definitivt besöka Lucky shot igen!
Victoria Olofsson
Victoria Olofsson
2018-09-15
Simon Forsling
Simon Forsling
2018-07-14