HYRA ARCHERY TAG SKARABORG

VI SKAPAR UPPLEVELSER MED SKRATT OCH SPÄNNING

ÄVENTYR GEMENSKAP ADRENALIN

HYRA ARCHERY TAG I SKARABORG

Archery Tag är en populär aktivitet som ursprungligen kommer från USA. Det påminner en hel del om dodge ball, men i archery tag använder ni, istället för boll, båge och pil med vadderade spetsar. Ganska likt paintball fast med pilbåge. Ni spelar två lag på banan samtidigt, och försöker ta ut motståndarlaget genom att träffa dem med era pilar.

Boka

Allt ni Behöver

Ni behöver inte mycket för att komma igång med Archery Tag – vi ser till att ni får all utrustning ni behöver. Från pilbåge och pilar till skyddsmasker, vi har det täckta. Ni behöver bara ett lämpligt område att spela på, och resten tar vi hand om!

Så varför vänta? Boka er Archery Tag-upplevelse med Lucky Shot idag och ge era nära och kära en oförglömlig dag fylld med spänning och skratt!

Roligt för Alla Tillfällen!

Oavsett om det är för barnkalaset, en dag med kompisarna eller som teambuilding med kollegorna – Archery Tag är ett minne för livet! Hyr ett Archery Tag kit och låt er känna er som äkta Robin Hood för en dag!

Varför Archery Tag?

Har ni tillgång till en större yta hemma, som ett öppet fält eller en idrottshall, så är Archery Tag det ultimata valet för er nästa event! Givetvis kan ni också välja att spela Archery Tag hos oss om ni föredrar det. Mer information om detta hittar ni på vår hemsida.